Sompo Sigorta’nın yeni sitesine ilk ödül Muse Creative Awards’dan geldi

Muse Creative Awards’tan Sompo Sigorta’ya ‘Gold’ Ödülü…

Sompo Sigorta’nın yenilenen web sitesi, değişen dünyada yenilikçi ve yaratıcı tasarımların ödüllendirildiği Muse Creative Awards tarafından ‘Gold’ ödülüne layık görüldü.

Sompo Sigorta, reklamcılık ve pazarlama alanında yenilikçi yöntemlerin uygulandığı yaratıcı işlerin ödüllendirildiği uluslararası Muse Creative Awards’tan ödüle layık görüldü.

50’den fazla ülkeden gelen başvuruları 130’dan fazla uluslararası jüri üyesi tarafından değerlendirildiği Muse Creative Awards’ta, Sompo Sigorta’nın yenilenen sitesi, web sitesi kategorisi sigortacılık dalında Gold ödülünün sahibi oldu.

En büyük farkı; kullanıcı deneyimi…

Kullanıcı deneyimine odaklanan Sompo Sigorta yeni web sitesi Gri Creative ile birlikte tasarlandı. Projede online teklif ekranları, kullanıcı ihtiyaçlarına uygun ve direkt kullanıcıya seslenenecek şekilde tasarlanarak, açılış ekranlarında konumlandırıldı. Ayrıca dijital satışı yapılabilen her ürün için 30 saniyede teklif verebilen form entegrasyonu sağlandı.

Tüm mobil cihazlardan aynı deneyimi sunmak amacıyla ‘responsive’ tasarımın uygulandığı sitede kullanıcılar, uygulanan sticky navigasyon sayesinde uzun sayfalardaki içeriğe kolaylıkla ulaşabiliyor. Diğer yandan tüm sayfalara maksimum 3 tıklama ile erişilebilirken, hasar ihbar ve takip süreçleri, anlaşmalı servis, hastane ile kurumlara kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.

Get Offer in 30 Seconds
MTPL Casco Complementary Health Dask Travel
Back MTPL
Back Casco